Genvejsmenu:
S - Indhold
1 - Forside
2 - Nyheder
3 - Oversigt
4 - Søg

Kultur & Aktiviteter

Man skal træne mange år for at blive en god bokser. Det er hårdt, men sjovt.

Kulturnat i Sønderborg

Kultur- og idrætsnat med masser af kunst, natløb, sjov og musik og dans over hele byen.

Kulturnatten med masser af kunst, natløb, sjov og musik og dans over hele byen, både i bymidten og på havnen er der gang i boderne, caférrne og diverse aktiviteter.

På kulturnatten er der tradition for at afholde gratis koncert i de smukke omgivelser ved Sønderborg Slot. 

Man kan således lade op til natløbet med en god koncert, før fyrværkeriet går i gang, og markere starten på løbet.

For yderligere oplysninger omkring Kulturnatten skriv venligst til Jørn Kvist Hansen på joern.kvist@remove-this.mail.dk. For praktiske oplysninger om Natløbet kontakt venligst Sønderborg Handel.

Natløb

Den årlige kulturnat i Sønderborg kulminerer omkring midnat med natløbet, hvor op til 2000 deltager løber en tur gennem Sønderborgs gader med start og mål på havnen ved Ringriderstatuen.

Du kan nu tilmelde dig natløbet online ved at følge linket til SportsTiming.dk og søge efter natløb, eller ved henvendelse i Sportmaster på Perlegade.

Ruten er ca. 6km. lang så alle kan være med. Der er præmier i alle aldersklasser lige fra 0-8 år og op til 50+.

Det årlige natløb, der bliver mere og mere populært for hvert år, sættes i gang ca. kl. 23.00 umiddelbart efter fyrværkeriet på havnen. Kulturnat-løberne escorteret igennem Sønderborgs mørke gader hvor tusindvis af tilskuere, står klar med opbakning.

Løbet byder på alt lige fra de sejeste løbere, der klarer ruten på under 20 minutter, til de mere fantasifulde deltagere som sørger for at give publikum en god oplevelse med spændende og kreative udklædninger.

Video og billeder fra 2010

Klik her for at se dem i stor format.

Content